bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

AMC CEO’su Çevrimiçi Ödemelerin Kripto ile Yapıldığını Söyledi

amc ceosu cevrimici odemelerin kripto ile yapildigini soyledi

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda kullanılmaya başladı. Bilindiği üzere ABD merkezli sinema zinciri AMC Theatres da kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul etmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

AMC CEO’su: Ödemelerin Üçte Biri Kripto Kullanılarak Yapıldı

Kısa süre önce sinema zinciri AMC, kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeye başladığını ve konseptin sinemaseverler arasında şimdiden hızla benimsenmeye başladığını söyledi. Ayrıca AMC Theatres CEO’su Adam Aron, çevrimiçi ödemelerin üçte birinin kripto kullanılarak yapıldığını da vurguladı.

AMC Theatres CEO’su Adam Aron konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto para birimini kabul etmemiz için gerekli olan aynı BT programlaması, diğerlerinin yanı sıra Apple Pay, Google Pay, Paypal, Bitpay ve Venmo dahil olmak üzere diğer ödeme türlerini de kabul etmemizi sağladı. Birlikte ele alındığında, bu çeşitli yeni ödeme seçenekleri toplam çevrimiçi ödemelerimizin yaklaşık yüzde 35’ini temsil ediyor.

Son olarak belirtmek gerekirse AMC; Bitcoin, Ethereum ( ETH ), Litecoin ve Bitcoin Cash’in yanı sıra Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere önemli kripto para birimlerini destekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala