bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,472.27 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.30 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 604.24 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524234 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473242 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150194 0.26%

Sam Bankman-Fried, Çin’deki Rüşvet Suçlamalarını Reddetti

sam bankman fried cindeki rusvet suclamalarini reddettirthdg

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in ev hapsi devam ediyor. Sam Bankman-Fried, yüksek kefalet miktarını ve kefalet şartlarını müzakere etmek için mahkemeden daha fazla zaman talebinde bulunmuştu. Son olarak FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, federal savcıların yeni bir iddianamede en az bir Çinli hükümet yetkilisine on milyonlarca dolar değerinde rüşvet ödediğini iddia edilmişti. Son olarak Sam Bankman-Fried, kampanya finansmanı ve Çin’deki rüşvet suçlamalarını reddetti.

Sam Bankman-Fried’dan Çin’deki Rüşvet Suçlamalarına Red

FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, federal savcıların yeni bir iddianamede en az bir Çinli hükümet yetkilisine on milyonlarca dolar değerinde rüşvet ödediğini iddia edilmişti. Çıkan bu haberlerin ardından bu kez Sam Bankman-Fried Çin’deki rüşvet suçlamalarını kabul etmediğini açıkladı.

sam bankman fried cindeki rusvet suclamalarini reddettier
Sam Bankman-Fried, founder and chief executive officer of FTX Cryptocurrency Derivatives Exchange, after an interview on an episode of Bloomberg Wealth with David Rubenstein in New York, US, on Wednesday, Aug 17, 2022. Crypto exchange FTX US is expanding its no-fee stock trading service to all US users, including non-crypto investors, in a move to expand its customer base and increase assets under custody. Photographer: Jeenah Moon/Bloomberg via Getty Images

Bankman-Fried daha önce, hedge fonu Alameda Research’teki zararları kapatmak için FTX müşteri fonlarından milyarlarca doları çaldığı iddia edilen sekiz dolandırıcılık ve komplo suçlamasını reddetmişti.

Yeni suçlamalar, 2 Ekim’de başlayacak bir duruşmada hüküm giymesi halinde onlarca yıl hapis cezasına çarptırılabilecek olan Bankman-Fried üzerindeki baskıyı artırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala