bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Sam Bankman-Fried Kefalet İçin Ek Süre Talep Etti

sam bankman fried kefalet icin ek sure talep etti

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in ev hapsi devam ediyor. Sam Bankman-Fried, yüksek kefalet miktarını ve kefalet şartlarını müzakere etmek için mahkemeden daha fazla zaman talebinde bulundu.

SBF’den Mahkemeye Yeni Talep

Artık gözden düşmüş olan FTX’in eski yöneticisi Sam Bankman-Fried, kısa bir süre önce bir federal yargıçtan, devam eden kefalet anlaşmasının ayrıntılarını çıkarması adına kendisine 3 Mart 2023 tarihine kadar süre verilmesini talep etti.

Sam Bankman-Fried’in avukatları konu hakkında, “Mahkemenin teknik danışmanı ve ek kefalet koşulları için teklifimizi sunması mahkemeden savunmaya ek süre vermesini saygıyla talep ediyoruz.” ifadesini kullandı.

sam bankman fried kefalet icin ek sure talep etti 2

Savcılar, eski bir çalışana mesaj göndermek için şifreli bir uygulama kullanma ve Super Bowl’u izlemek için bir VPN kullanmasının ardından Sam Bankman-Fried’e yönelik soruşturmalarını sıklaştırmıştı. Yargıç Lewis Kaplan, Sam Bankman-Fried’e yönelik bu yeni gelişmelerin ortaya çıkmasının ardından, Sam Bankman-Fried’in kefalet şartlarını sıkılaştırmaya ve internet erişimini ciddi bir şekilde kısıtlandırma talebinde bulunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala