bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,556.42 3.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,917.18 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 548.32 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 129.88 4.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510936 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444129 0.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.126152 3.59%

PancakeSwap, Ethereum’un Arbitrum One katmanı ile genişliyor

pancakeswap ethereumun arbitrum one katmani ile genisliyor

Merkezi olmayan finansın önde gelen oyuncularından PancakeSwap, çok zincirli genişleme stratejisini bir adım öteye taşıyor. Ethereum’un Layer 2 ölçeklendirme ağı Arbitrum One’ın başlatılmasıyla, kullanıcılar daha hızlı işlemler ve daha düşük gaz ücretleri vaadiyle karşılanacak.

PancakeSwap’in Arbitrum One’daki İlk Adımları

Merkezi olmayan borsa protokolünün ikinci büyük oyuncusu olan PancakeSwap, çoklu zincir stratejisini geliştirirken, Ethereum’un bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü olan Arbitrum One’ı devreye sokuyor.

Perşembe günkü duyuruda PancakeSwap, Arbitrum One’ın kullanıcılarına daha ekonomik gaz masrafları ve daha çabuk işlem süreleri sunacağını ifade etti. Ethereum‘un Katman 2’si olarak işleyen Arbitrum One, işlemleri kendi ağında işledikten sonra ana Ethereum blok zincirinde özetler, bu durum işlem hızlarının artmasına ve maliyetlerin azalmasına yol açar.

Başlangıçta PancakeSwap, takas ve likidite oluşturma işlevlerini Arbitrum One üzerinde etkinleştirecek. DeFi veya merkezi olmayan finansta, takas bir tokenin başka bir tokenle değiştirilmesini anlatırken, likidite sağlama işlemi, ticareti kolaylaştırmak ve karşılığında ödül almak amacıyla bir havuza sermaye eklemeyi kapsar.

Bu temel özelliklerin ardından PancakeSwap, kullanıcıların likidite sağlayıcı (LP) tokenlarını yatırıma dönüştürmelerine ve LP tokenlarını elinde bulundururken PancakeSwap’in kendi CAKE tokenlarını kazanmalarına izin veren tarım işlevini yakın haftalarda Arbitrum One’a getirecek. Ek olarak, PancakeSwap yeni tokenlara erken erişim sunan ilk tarım teklifini veya IFO platformunu da yakında Arbitrum One üzerinden sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala