bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,440.39 6.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,903.87 3.86%
bnb
BNB (BNB) $ 550.85 2.54%
solana
Solana (SOL) $ 123.23 4.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497217 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439496 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123969 8.42%

Otomobil Üreticileri Toyota ve Nissan Metaverse’e Giriyor

otomobil ureticileri toyota ve nissan metaversee giriyor

Japonya merkezli iki dev otomobil üreticisi Toyota ve Nissan blockchain yenilikleri için ilk adımı attı. Toyota ve Nissan, metaverse’e giriş yaptıklarını açıkladı. Nissan metaverse’e sanal showroom ve diğer etkinlikleri getirecekken, Toyota ise çalışma alanları ve çalışma toplulukları için metaverse’e giriş yapıyor.

Toyota ve Nissan Metaverse Planlarını Açıkladı

Japon otomobil üreticileri Toyota ve Nissan metaverse’e adım attı. Toyota sanal çalışma alanları için metaverse’e giriş yaparken, Nissan sanal showroom ve çalışma alanları için metaverse’e girdi. Metaverse’e katılan son küresel şirketler olan Toyota ve Nissan böylece Avrupalı rakipleri Volkswagen ve Mercedes Benz’e katıldı.

Nissan metaverse’e sanal araç galerilerini ve diğer etkinliklerini taşıyacak. Nissan Motor Corporation internet sitesine göre metaverse, kullanıcıların arttırılmış gerçeklikle sürüşü daha rahat, konforlu ve heyecanlı getirmek için çeşitli hizmetler ve sınırsız olanaklar sunacak.

otomobil ureticileri toyota ve nissan metaversee giriyor 2

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Toyota ise bazı departmanlar ve yan kuruluşları için sanal iş istasyonları için metaverse’e adım atacak. Toyota bu hamlesiyle avatarlarla çalışanların şirket toplantılarına katılmasına ve birbiriyle iletişim kurabilmelerini sağlayacak.

Son olarak bir Toyota temsilcisi konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Covid-19 pandemisi ile gelişen yeni çalışma şartları otomobil üreticilerinin sanal çalışma alanlarına yönelmesine ilham verdi. Koronavirüs nedeniyle evden çalışan sayımızın artması nedeniyle şirket içinde yeni iletişim seçenekleri sunuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala