bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,842.11 1.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,311.04 6.09%
bnb
BNB (BNB) $ 599.52 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 143.20 5.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523125 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47346 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149819 2.74%

NFT Şirketi Center’a 11 Milyon Dolarlık Yatırım

nft sirketi centera 11 milyon dolarlik yatirim

Kripto para dünyasının ayrılmaz bir parçası olan NFT‘ler, geçtiğimiz yıl rağbet görmeye başladı. Şirketler de bu ilgi karısında NFT’lere yönelmeye başladı. Bu alana yapılan yatırımlar da arttı. Bu kez NFT endeksleme şirketi Center 11 milyon dolarlık yatırım aldı.

NFT Şirketi Center, Finansman Turundan 11 Milyon Dolar Topladı

Her zincirdeki her NFT’yi endekslemeye, düzenlemeye çalışan ve şu ana kadar defterlerinde 120 milyon NFT olduğunu belirten Center, tohum finansmanı turundan 11 milyon dolar topladı.

Tura ABD merkezli VC şirketleri Thrive ve Founders Fund katıldı.

nft sirketi centera 11 milyon dolarlik yatirim

Coinbase ve Paradigm gibi şirketlerde görev yapan Omar Bohsali tarafından geçtiğimiz yıl kurulan şirket, amacının NFT’leri bireyler ve geliştiriciler için yararlı hale getirmek olduğunu aktardı.

Aralık ayında, merkeziyetsiz fotoğraf ağı Numbers Protocol, NFT arama platformunu başlatmıştı. Geçen ay HUMBL, web3 için zincirler arası NFT arama platformunun lansmanını yapmıştı. Bonanza Goldfields Corp, Hibrit NFT’ler oluşturmak için Marvion Media Limited ile bir anlaşma imzalamıştı.

Ayrıca belirtmek gerekirse geçtiğimiz haziran ayında Blockchain şirketi MetaJuice, metaverse‘te bir NFT platformu başlatacağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala