bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Morgan Stanley’den Ethereum Proof-of-Stake Geçişi ile ilgili Açıklama

morgan stanleyden ethereum proof of stake gecisi ile ilgili aciklamad

Morgan Stanley‘nin bugün yayınladığı bir raporda, Ethereum‘un planlandığı gibi hisse kanıtına (PoS) geçmesi durumunda madencilere olan ihtiyacı ortadan kaldıracağını, grafik işleme birimlerine (GPU’lar) olan talebi yavaşlatacağını ve enerji gereksinimlerini önemli ölçüde azaltacağını söyledi.

Morgan Stanley: Ethereum Proof-of-Stake Geçişi GPU’lara Olan Talebi Yavaşlatacak

Morgan Stanley Ethereum Proof-of-Stake geçişi ile ilgili bir rapor yayımladı. Raporda, Ethereum geliştiricileri birleşmenin Eylül ayına kadar ve potansiyel olarak Ağustos ayına kadar gerçekleşmesini düşünüyor. Ancak önceki gecikmeler göz önüne alındığında, bunun gelecek yılın başlarına ertelenmesinin şaşırtıcı olmayacağını söyledi.

morgan stanley den yeni bitcoin hamlesi141919 0

Banka, net ETH arzının birleştirmeden sonra düşmesinin beklendiğini ve bu bilgisayarların diğer kripto para birimlerini madenciliği yapması şu anda karlı olmadığı için, Ethereum madencilerinin büyük olasılıkla Birleştirmeden sonra kullanılmış GPU ekipmanlarını satacağını söyledi. hatta daraltıcı hale gelir, bu nedenle tüm madencilerin bahisçi olması olası değildir.

Raporda, PoS’a geçişin, Ethereum’un saniyedeki işlem sayısı gibi ölçekleme sorunlarını çözmeyeceği veya işlem ücretlerini düşürmeyeceği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala