bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

Kripto Kredi Şirketi Celsius’tan Yapılandırma için Avukat Tuttu

kripto kredi sirketi celsiustan yapilandirma icin avukat tuttudfsa

Geçtiğimiz günlerde kripto kredi şirketi Celsius piyasa koşulları nedeniyle bir hamle geldi. Celsius, tüm para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurmuştu. Söz konusu bu duyurunun hemen ardından Celsius (CEL) düşüşe geçmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından konu ile ilgili olarak birçok önemli gelişme de yaşanıyor.

Son olarak elde edilen bilgilere göre; devam eden iflas riskinin ortasında kripto borç platformu Celsius’un hukuk firması Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den yeniden yapılandırma avukatları tuttu.

Celsius Yapılandırma için Avukat Tuttu

The Wall Street Journal konuya aşina olan insanlara atıfta bulunarak, kripto kredi şirketi Celsius’un zorlu mali durumunu yönetmesine yardımcı olmak için iş yeniden yapılandırmasında uzmanlaşmış avukatlar tuttuğunu belirttildi.

kripto kredi sirketi celsiustan yapilandirma icin avukat tuttufa

Söz konusu raporda Philadelphia merkezli Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den avukatların, müşteri varlıklarında en yüksek olduğu dönemde 10 milyar doları aşan Celsius ile çalıştıkları belirtildi.

Bunun yanında Celsius yatırımcılardan gelen finansman seçeneklerini ve finansal yeniden yapılandırma gibi diğer stratejik alternatifleri araştırıyor.

Celsius aslında bu hamle ile beraber yatırımcılarını korumayı amaçlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala