bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,483.88 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.57 0.04%
bnb
BNB (BNB) $ 583.93 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 184.54 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620395 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649195 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219806 17.50%

Celsius Network (CEL) Coin Nedir?

Kripto paralar özellikle son birkaç yılda Bitcoin fiyatındaki artışı nedeniyle küresel olarak aranan bir finansal varlık haline geldi. Günümüzde, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, borç verme hizmetleri için değerli varlıklar oldu.

Kripto para ödünç verme piyasasındaki en büyük oyunculardan biri Celsius Network’tür. Binlerce kripto yatırımcısı, her gün büyüyen Celsius Ağının bir parçasıdır. Bu platform, Bitcoin kredisi arayan kişilerin Bitcoin borç verenlerle buluştuğu yerdir. Her iki tarafa da yardımcı olmak için tasarlanan Celsius Network, Bitcoin varlıklarını ödünç veren yatırımcıların kazançlı faiz kazanabilecekleri bir ekosistem yaratır. Ayrıca, ödünç alınan BTC varlıklarını teknoloji projelerine ve merkezi olmayan finansmana yatırarak borç alanların yüksek karlar elde etmelerine yardımcı oluyor.

Celsius Network (CEL) Ne Zaman Çıktı?

Celsius Network, blockchain tabanlı bir kripto para ödünç verme platformudur. 2017 yılından bu yana hizmet vermektedir ve şu anda bu alanda lider konumdadır. Bir kripto kredi platformu olan Celsius Network, çeşitli finansal hizmetler sunar. Öncelikle en iyi oranlarda Bitcoin kredileri sunması ile bilinir. Platform ayrıca, bu incelemede daha ayrıntılı olarak açıklanan yerel kripto para birimi belirtecine (CEL) sahiptir. 2018’den beri Celsius Network ve CEL tokenlerinin yükselişi oldukça olağanüstü. Bu platformun kurucuları, S. Daniel John, Alex Mashinsky ve Nuke Goldstein, bu platformu Londra, İngiltere’den işletiyorlar. 2020 itibariyle, şirket başarıyla yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım fonu topladı.

lider

Celsius Network (CEL) Nasıl Çalışır?

Alex Mashinsky’ye göre, Celsius Network şu anda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto kredi alanını hedefliyor. ABD pazarı, kripto kredi tesislerine anında erişim sağlamasına yardımcı olacak. Ayrıca platform, yatırımcıların pasif faiz geliri elde etmelerine yardımcı olacaktır. Celsius Network’ün nihai hedefi, Bitcoin kredilerini küresel olarak değiştirilebilir hale getirmek ve bunları bir iş kurmak için fon olarak kullanmaktır.

Bununla birlikte, Bitcoin kredilerini basitleştirmek ve Bitcoin kredilerini daha erişilebilir kılmak için Celsius Network, Bitcoin mevduatları ve kripto teminatları için mükemmel faiz oranları sağlıyor. Bu alandaki birkaç oyuncudan biri, dünya çapındaki insanlara en iyi Bitcoin kredilerini sunarak zirveye çıkmaktır. Celsius Network ile Bitcoin gibi önde gelen kripto para birimlerinde ve ABD Doları (USD) gibi popüler fiat para birimlerinde kredi almak kolaydır. Bu platformda sunulan finansal borç verme hizmetlerinin çoğu düşük oranlarda ücretlendirilir. Ayrıca, Celsius web uygulaması ve Celsius mobil uygulaması ile birine kripto para göndermek anında ve kolay hale geldi.

Celsius Network ile ilgili en iyi şey, kullanıcıların Bitcoin mevduatlarında yüksek ödüller kazanmalarına yardımcı olmasıdır.

cell
Celsius’da kripto paralara verilen yıllık faiz oranları.

Celsius Network tarafından sunulan Bitcoin kredilerinin faiz oranları, borç alanlar ve borç verenler için uygundur.
Platform, nakit veya diğer kripto paralarla kredi almak için kripto para birimini kullanmayı karmaşıklaştırmıyor.
Celsius Network ile ilgili bir başka en iyi şey de, kripto para birimi fonlarının ücret ödemeden gönderilmesine ve alınmasına yardımcı olmasıdır.

Platform, kripto varlıkları üzerinde pasif nakit bazlı gelir arayan kripto yatırımcıları ve kripto tüccarları için en iyisidir.
Celsius Network, tüm süreci takip etmeyi kolaylaştırdığı için kripto kredisi oyununda yeni başlayanlar için de en iyisidir.

Celsius Network, kripto para birimlerinin ödünç alınmasını ve ödünç verilmesini kolaylaştıran eşler arası bir borç verme şirketidir. Borçluların kriptolarını teminat olarak koyarak ve minimum faiz ödeyerek fiat fonlarına hızlı bir şekilde erişmelerine olanak tanır.

Celsius Network (CEL) Nasıl Kullanılır?

Google oyun mağazasından Celsius uygulamasını edinin. Yapmanız gereken ilk şey, hem Android hem de iOS platformları için mevcut olan şık ve kullanımı kolay Celsius Network mobil uygulamasına sahip olmaktır.

  • Hesabını oluştur.
  • Kimliginizi dogrulayin.
  • Kriptonuzu işe koyun.

Hem iOS hem de Android kullanıcıları için kullanılabilir. Kripto tüccarları uygulamayı ilgili mağazadan yükleyebilir ve bir bonus kazanabilir.

Nakit veya CEL (Celsius’un yerel tokeni) olarak ödünç alabilirsiniz. Harcamak için paraya ihtiyacınız varsa, nakit olarak borç almak isteyeceksiniz.

Tüm kriptolarınızı teminat olarak koymak yerine, ne kadar koyacağınızı seçebilirsiniz. Buna kredi-değer (LTV) oranı denir.

Celsius’ta kripto para yatırma işlemi yaparak ek kripto para birimi veya ödüller kazanabilirsiniz. Kripto para yatırma işleminizde elde edilecek minimum bakiye veya ücret yoktur. Ve ödemeler haftalık olarak yapılır.

promo
Celsius Netwrok’ün avantajlı promosyon kodları.

Kazançlar için Celsius terimi “ödüller”dir. Ödüller, kripto para biriminin türüne ve ABD’de bulunup bulunmamanıza bağlı olarak farklılık gösterir. ABD’de yaşamıyorsanız, CEL tokenlerindeki kripto portföyünüzün yüzdesine göre ödül bonusları ödeyen Celsius’un sadakat katmanlarından birine hak kazanabilirsiniz.

CelPay Kripto Para Ödemeleri

Celpay adından da anlaşılacağı gibi bir uygulama içi ödeme çözümüdür. Bu hizmet, kripto para birimlerinin gönderilmesini ve alınmasını kolaylaştırmak için diğer Celsius kullanıcılarıyla ağ kurmanıza olanak tanır. Bu şekilde, hantal kriptografik adresler ve ağ ücretleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bunun yerine, bir Bitcoin gönderdiğinizde, aile üyeniz veya arkadaşınız bir Bitcoin alır. Hepsinden iyisi, kripto gönderdiğiniz kişinin paranızı almak için Celsius cüzdanına sahip olması gerekmez. Bundan daha kolay olmaz. Genel olarak, akıcı ve kullanışlı bir platformdur. Bu platform, müşterilerin sunulan tüm özellikleri kullanması ve gezinmesi için basit olduğunu kanıtlıyor.

CEL Token

Mayıs 2018’de platform, tescilli tokeni CEL ilk kripto para arzından (ICO) doğdu. Bu ICO sırasında 50 milyon dolar topladılar ve bu süreçte yerel kripto paralarına dikkat çektiler.

CEL o zamandan beri iyi performans gösterdi. Yıllık performansı yüzde +3767,7 seviyesinde bulunuyor. Hizmet tokeni olarak işlev görüyor, müşterilerin tasarruf hesaplarında daha fazla faiz kazanmalarını sağlıyor. Kredi çekerken, kredi geri ödemesi için faiz indiriminden de yararlanılabiliyor.

Celsius Network (CEL) Fiyatı Nedir?

CEL tokenin son 24 saatteki işlem hacmi $ 2,519,219 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 122,625,053 dolar seviyesinde.


Celsius Network (CEL) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CEL 9,11 TL TL’den işlem görüyor. CEL fiyatı son 24 saat içerisinde 18.08% değişim gösterdi.


Celsius Netwrok (CEL) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CEL $ 0.282009 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Eylül ayı itibariyle CEL tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte CEL’de yılın en düşük seviyesini ise 1,2 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala