bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,287.96 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.70 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 601.74 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 135.67 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512099 2.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453429 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142269 0.54%

Klaytn, Oyun Şirketleri için Gas Ücreti İndirimi Yapacak

Klaytn Oyun Şirketleri için Gas Ücreti İndirimi Yapacak

GameFi sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Birçok oyun şirketi yeni Blockchain ağları ile anlaşırken, yüksek gas ücretleri sorun yaratabiliyor. Bu noktada yüksek işlem sayıları ve beraberinde blok boyutları, oyun şirketlerinin en büyük sorunu hâline geliyor. Klaytn ise bu noktada oyun şirketlerini kendisine çekmek için yeni bir seçenek sunuyor: oyun şirketleri için gas ücretlerini indirmek.

Klaytn, Oyun Şirketleri için Gas Ücreti İndirimi Yapacak

Klaytn, Oyun Şirketlerine Özel Gas Ücreti İndirimi Planlıyor

Klaytn son dönemde önemli ortaklıklar yapan şirketler arasında yer alıyor. Ekosistemini aktif olarak genişletmek için çalışan proje, oyun şirketlerini de gözüne kestirmiş durumda. Öyle ki proje, Singapur’da gerçekleşen Token 2049 konferansı sırasında önemli bir açıklamada bulundu. Klaytn, yeni gelecek oyun şirketleri iin Gas ücretlerinde indirim yapacağını açıkladı.

Bu indirim ile birlikte oyun şirketlerini bünyesine çekmeyi planlayan proje, bunun için bir takım anlaşmalar yapacak. Bu yeni gas cüreti indirim programı ile birlikte seçilen oyun şirketleri, Ocak 2023’den itibaren gas ücretlerinin yüzde 100’ünü, ayda 100.000 dolara eş değer KLAY karşılığında geri almaya hak kazanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala