bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,608.77 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,965.37 1.27%
bnb
BNB (BNB) $ 594.20 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506308 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44342 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143048 0.19%

KFC, Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

kfc metaverse odakli ticari marka basvurusunda bulundu

NFT ve metaverse kavramlarının birçok alanda görünür olmaya başladı. Bununla beraber son zamanlarda birçok şirket metaverse ve NFT odaklı ticari marka başvuruları yapmaya başladı. Bu kez ticari marka başvurusunda bulunan isim fast food zinciri KFC oldu.

KFC’den Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu

Taco Bell, Pizza Hut ve Kentucky Fried Chicken’ın (KFC) sahibi olan fast food zinciri, NFT ve metaverse ürünleri için birden fazla ticari marka başvurusunda bulundu. Metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis’e göre, başvurular 25 Mart’ta ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne sunuldu.

Bay Kondoudis konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Açıkçası Brands, Metaverse’in potansiyelini görüyor ve kendisine hakim olacak sanal ekonomi için ticari markalarını ve markalarını hazırlıyor. Bu ticari marka başvuruları McDonald’s, Burger King, Panera Bread ve Panda Express gibi restoran sektöründeki diğer katılımcıların Metaverse’e katılma hazırlıklarına başlama eğilimini takip ediyor.

Bunun yanında fast food zinciri Arby’s de metaverse‘ün bir parçası olmak için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine (USPTO) ticari marka başvurusunda bulundu.

Ayrıca son olarak ticari marka başvurularında bulunan diğer şirketlere ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala