bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,337.70 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.65 4.17%
bnb
BNB (BNB) $ 586.66 2.39%
solana
Solana (SOL) $ 134.83 6.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501932 4.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449843 5.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140893 6.05%

Kargo Şirketi UPS, Metaverse Odaklı Marka Başvurusunda Bulundu

Kargo Şirketi UPS Metaverse Odakli Marka Başvurusunda Bulundu

Gün geçmiyorki bir şirket NFT ve metaverse odaklı bir ticari marka başvurusunda bulunmasın. McDonalds ve Buger King gibi dev şirketlerin ardında son olarak kargo devi UPS de metaverse odaklı marka başvurusunda bulundu. Başvuruya göre USP, sanal ortamlarda sanal paketler, nakliye etiketleri, giysiler, üniformalar, şapkalar ve araçlar sağlamayı amaçlıyor.

Kargo Şirketi UPS, Metaverse Odaklı Marka Başvurusunda Bulundu

UPS, Metaverse Sektörüne Adım Atıyor

Ticari marka avukatı Josh Gerben’e göre, UPS’in Metaverse teklifi, bir paket göndermeyi içeren bir oyun deneyiminin parçası olacak. Gerben, Roblox’un sanal marka aktivasyonlarına dikkat çekerek sıradaki UPS’in olabileceğini öne sürdü.

Çevrimiçi oyun platformu, Metaverse marka aktivasyonları oluşturmak için geliştiricileri marka ortaklarıyla birleştirir. Markalar ayrıca aracı olmadan doğrudan geliştiricilerle etkileşime girebilir. Roblox, geçtiğimiz Kasım ayında oyuncularının etrafında bir Metaverse inşa etme planını duyurdu.

Şubat 2018’de UPS, Bitcoin de dahil olmak üzere farklı ödeme türlerini kabul etmek için bir satış noktası (POS) sistemine sahip bir ürün değişim dolabı hizmeti için bir model sunmuştu.

Kasım 2017’de, taşıyıcılar, nakliyeciler ve tüketiciler arasında şeffaflık seviyesini artırmak ve maliyetleri azaltmak için Coyote Logistics ile birlikte Blockchain in Trucking Alliance’a (BiTA) katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala