bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,439.46 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,953.40 3.47%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 7.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519197 3.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454966 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143756 6.49%

Kaiko CEO’su Artan ABD Baskıları Sonrasında Açıklama Yaptı

kaiko ceosu artan abd baskilari sonrasinda aciklama yapti

Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) son dönemde kripto şirketlerine ve projelerine olan baskılarını artırmış durumda. Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük düzenleyici kurumlarının artan bu baskıları kripto şirketlerini de olumsuz etkiliyor. Konu hakkında Kaiko CEO’su önemli açıklamalarda bulundu.

ABD’nin Artan Baskıları, Kriptonun Ağırlık Merkezini Hong Kong’a Kaydırabilir

Fransa merkezli kurumsal kripto piyasası veri sağlayıcıları arasında yer alan Kaiko’nun CEO’su Ambre Soubiren, son dönemde artan Amerika Birleşik Devletleri baskıları sonrasında yeni bir açıklamada bulundu.

kaiko ceosu artan abd baskilari sonrasinda aciklama yapti 2

Ambre Soubiren açıklamasında, ABD düzenleyicilerin artan baskıları ve kripto endüstrisine olan soğuk bakışları neticesinde, endüstrinin “ağırlık merkezinin” Hong Kong’a kaymasına neden olabileceğini dile getirdi. Ambre Soubiren açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Amerika Birleşik Devletleri oldukça uzun bir süredir kripto sektörünün ön sıralarında yer alıyordu. Bununla birlikte son dönemde ABD hükümetinin yaptırım yoluyla bir düzenleme yaklaşımını benimsediğini görüyoruz. Ortaya çıkan yeni tabloyu incelediğimizde bazıları tarafından önemli miktarda şirketin, geliştiricilerin ve yatırımcının kısa süre içerisinde başka yerlere gideceğine dair içimde artan bir his bulunuyor. Bunun en büyük nedeni ise kişiler artık daha samimi ortamlarda çalışmak istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala