bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Kripto Para Borsası Binance’e Dava Açıldı

kripto para borsasi binancee dava acildi

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ve Binance’in İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao’ya yeni davalar açılmaya devam ediyor. ABD’nin en büyük düzenleyici kurumlarından birisi olan Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), Binance ve Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya dava açtı.

Dünyanın En Büyük Kripto Borsası Binance’e Yeni Dava

Amerika Birleşik Devletleri merkezli düzenleyiciler, son dönemde kripto para birimleri konusunda sert adımlar atmaya devam ediyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemde kripto ve kripto şirketlerine yeni davalar açmaya devam ediyor. Bu noktada ABD’nin bir başka büyük düzenleyici kurumu olan ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu da (CFTC) kripto şirketlerine yeni davalar açıyor.

kripto para borsasi binancee dava acildi 2

Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), Binance ve Binance’in İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao’ya dava açtığını belirtti. Açılan davada CFTC, en az 2021 yılından beri Binance’i ABD sakinlerinin kripto türevleri alıp satmasını engellemediği konusunda araştırmalar yapıyor. CFTC kuralları, Amerikalıların bu ürünleri ticaretine izin vermedikleri durumunda genellikle platformların ajansa kaydolmasını gerektiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala