bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

John Deaton: Ripple-SEC Davasının 30 ila 60 Gün Arasında Sonuçlanabilir

ripple sec ile anlasmaya acik oldugunu soyledi ancak

Ripple ve SEC arasındaki dava hız kesmeden devam ederken, dava ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok isim Ripple-SEC davası ile ilgili olarak değerlendirmelerde buluyor. Son olarak Ripple (XRP) avukatı olarak da bilinen John Deaton, Ripple-SEC davasının 30 ila 60 gün arasında sonuçlanabileceğini belirtti.

John Deaton, Ripple-SEC Davası ile İlgili Konuştu

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki dava, kripto topluluğunda en çok takip edilen davalardan biri olmaya devam ediyor. Uzmanlar, özet karar olarak adlandırılan kararın, SEC kripto yaptırım eylemini hızlandırdıkça her geçen gün daha fazla önem kazandığını iddia etti.

ripple avukati
Av. John Deaton

Davayı yakından takip eden bir savunma avukatı ve eski federal savcı olan Avukat James K. Filan’ın tahminine göre, birçok kişi dün bir karar verilmesini bekliyordu.

Avukat John E. Deaton, dün bir Twitter paylaşımında Yargıç Analisa Torres’in dün kararı açıklaması için herhangi bir son tarih olmadığını açıkladı. Ripple ve SEC davasına ilişkin kararın üç aydan fazla bir süredir sonuç aşamasında beklediğine değinen Deaton, davanın sonucuna yönelik iddiasını buna bağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala