bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,883.31 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,914.78 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 591.42 0.82%
solana
Solana (SOL) $ 145.66 0.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506115 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439774 1.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143867 0.55%

Justin Sun ve Curve’den önemli ortaklık

justin sun ve curveden onemli ortaklik

Blockchain şirketi Tron’un kurucusu olan Justin Sun, önemli bir adım atarak Curve platformunun kurucusu Michael Egorov’dan 2.9 milyon dolar değerinde CRV token aldı. Bu hamle, Blockchain dünyasında dikkatleri üzerine çekti ve arka planda yatan iş birliğini de ortaya çıkardı.

Tron ve Curve Arasındaki Ortaklık

Blockchain ağı Tron’un oluşturucusu Justin Sun, Curve platformunun kurucusu Michael Egorov’dan milyonlarca CRV token satın aldı. Güvenlik analizi firması PeckShield ve Blockchain gözlemcisi Lookonchain, bu satışın 2,9 milyon dolarlık bir değere denk geldiğini doğruladılar.

Bu alışverişin ayrıntıları ve hedefi tam olarak bilinmemekte, ancak Blockchain verileri Egorov’un CRV tokenlerini piyasa değerinden daha düşük bir fiyata, her biri 0.40 dolar karşılığında, Justin Sun’a satmış olabileceğine işaret ediyor. Bu durum, belki de aralarında gerçekleşen özel bir anlaşmayı gösteriyor olabilir.

Justin Sun, Tron ve Curve arasında bir iş birliği olduğunu açıkladı ve bu durumu doğruladı. Konu hakkında açıklama yapan Justin Sun şu ifadeleri kullandı:

Curve’e destek vermek için buradayız! Onlarla birlikte çalışmaktan dolayı heyecanlıyız ve gerektiğinde onlara yardım etmek için buradayız. Birlikte yürüttüğümüz projeler, kullanıcıların Curve’deki stUSDT havuzundan fayda sağlamasını sağlayacak. Bu iş birliği ile birlikte, toplulukları güçlendirme ve merkezi olmayan finans sistemlerini geliştirme hedefindeyiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala