bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,579.77 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,202.78 2.99%
bnb
BNB (BNB) $ 596.35 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507845 2.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455641 3.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14482 3.16%

Justin Sun’dan Önemli Huobi Açıklaması

justin sundan onemli huobi aciklamasi

Tron Blockchain ağının kurucusu ve eski CEO’su olan Justin Sun bilindiği üzere kripto para borsası Huobi’nin danışma kurulunda görev yapıyor. Justin Sun, çalışmakta olduğu Huobi’nin Hong Kong lisansı hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

Justin Sun’a Göre Huobi Yakın Zamanda Hong Kong Lisansı Alabilir

Kripto para borsası Huobi’nin danışmanı ve Blockchain şirketi Tron’un kurucusu olan Justin Sun, kısa bir süre önce çalışmakta olduğu Huobi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

justin sundan onemli huobi aciklamasi 2

Sun yaptığı açıklamada, kripto para borsası Huobi’nin yıl sonuna kadar Hong Kong’da bir kripto ticaret lisansı alabileceğini söyledi.

Borsanın geçen hafta sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) olmak için başvuruda bulunduğunu belirten Sun, düzenleyicilerin başvuruyu onaylayabileceği veya reddedebileceği 18 aylık bir ödemesiz dönem içerdiğini, ancak Sun, önümüzdeki altı ila on iki ay içinde bir karar çıkabileceğini tahmin ettiğini dile getirdi. Sun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Düzenlemenin ayrıntıları, örneğin müşteri para çekme işlemlerine nasıl uyulacağı [ve] kara para aklamayla mücadele gereklilikleri önümüzdeki 18 ay içinde ortaya çıkacak” dedi. “Önümüzdeki 18 ay içinde Huobi Hong Kong’un Hong Kong’da faaliyet gösterebilmesi, müşteri kabul edebilmesi, bankacılığımızı alabilmesi ve müşterilerimize hizmet verebilmesi için bir süremiz var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala