bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Huobi HK, Hong Kong’da Yeni Ürünler Sunuyor

huobi hk hong kongda yeni urunler sunuyor

Kripto para borsası Huboi, dünya genelinde genişlemeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Huobi’nin Hong Kong operasyonlarını yöneten Huobi HK, kullanıcıları için yeni ürünler sunmaya başladı.

Huobi HK Cephesinden Perakende ve Kurumsal Müşterilere Yeni Hizmet

Huobi HK, sanal varlık borsası lisansı için başvuruda bulunarak Hong Kong’daki perakende ve kurumsal müşterilere kripto spot ticareti sunuyor. Şirket tarafından Twitter’da yapılan açıklamaya göre borsa, 29 Mayıs’ta Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’na bir başvuru bildirimi sundu. Kripto firmalarının düzenlenmiş hizmetler sunmaya başlamadan önce lisans için başvurmaları gerekiyor.

huobi hk hong kongda yeni urunler sunuyor 2

Huobi HK, denetçilerle birlikte çalışmalar yürüteceğini ve uyum ile kara para aklamayı önleme düzenlemelerine de odaklanacağını açıkladı. Bu durum, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun gereksinimlerini karşılamayı amaçlayacaktır.

Hong Kong geçtiğimiz günlerde, perakende yatırımcıları korumak ve yeniliğe izin vermek amacıyla kripto para borsaları için bir kripto lisanslama rejimini başlattığını açıklamıştı. Hong Kong’un bu yeni hamlesine BTSE, JPEX ve OKX gibi diğer şirketler de bu lisans için başvurmak istediklerini dile getirdi.

Son olarak Huobi’nin Hong Kong teklifi, ana Huobi web sitesi üzerinden faaliyet gösteriyor. Borsa, 26 Mayıs’ta Huobi HK’nin diğer büyük madeni paraların yanı sıra Bitcoin (BTC) ve Ether’i (ETH) de listeleyeceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala