bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

JPMorgan CEO’sundan Bankacılık Krizi Açıklaması

jpmorgan ceosundan bankacilik krizi aciklamasi

Dünyanın en büyük finans kuruluşlarından birisi olan JPMorgan’dan Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bankacılık krizine dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. JPMorgan Chase & Co.’nun yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Jamie Dimon, ABD’de yaşanan bankacılık krizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ABD’deki Bankacılık Krizi Hala Devam Ediyor

JPMorgan Chase & Co.’nun yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Jamie Dimon, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bankacılık krizinin devam ettiğinin ve yaşanan bu olayların etkilerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

jpmorgan ceosundan bankacilik krizi aciklamasi 2

Dimon, JPMorgan’ın performansından jeopolitik ve regülasyona kadar bir dizi konuyu içeren 43 sayfalık yıllık mesajda, “Mevcut kriz henüz sona ermedi ve geride kalması durumunda bile, bu olayın gelecek yıllara etkileri olacak.” ifadelerini kullandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük borç veren kuruluşunun CEO’su olan Jamie Dimon, mevcut risklerin ekonomiyi bir yıl öncesinde olduğu gibi hala tehdit ettiğini belirtti.

Dimon açıklamasında ayrıca yaşanan bu durumda bankacılık sisteminin, Silicon Valley Bank’ın başarısızlığı ve Credit Suisse’in geçtiğimiz ay UBS tarafından satın alınmasının ardından yeniden stres altına girdiğini belirtti. Son olarak Dimon, “Piyasanın resesyon ihtimali arttı.” ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala