bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,906.93 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,123.19 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.39 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 172.14 2.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521249 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482696 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153002 1.51%

Finans Devi JPMorgan’dan Gemini Kararı

finans devi jpmorgandan gemini karari

Dünyanın en büyük finans şirketlerinden birisi olan JPMorgan, kripto şirketleriyle ortaklıklar kuruyordu. Bu noktada JPMorgan’ın pek çok kripto şirketiyle ortaklığı bulunuyor. JPMorgan tarafından yapılan son açıklamada ise şirketin kripto para borsası Gemini ile olan ortaklığının sona erdiği belirtildi.

JPMorgan Gemini Ortaklığını Sonlandırdı

Amerika Birleşik Devletleri’nin bankacılık devi olan JPMorgan, duruma aşina kaynaklara göre Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss’un sahibi olduğu kripto para borsası Gemini ile bankacılık ilişkisini sonlandırdı.

finans devi jpmorgandan gemini karari 2

Wall Street Journal haberine göre 2020 yılının başlarında finans devi JPMorgan, kripto para borsası Gemini ve Coinbase ile bankacılık alanında bir ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

New York Eyaleti Mali Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenen bir tröst şirketi olan Gemini ya da JPMorgan, ilk olarak konu hakkında bir açıklama bulunmayı reddetti. Bununla birlikte son yapılan paylaşımında Gemini, finans devi JPMorgan ile bankacılık ortaklığının bozulmamış olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala