bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,922.86 2.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 594.40 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 136.10 5.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514421 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455086 2.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144924 4.20%

Huobi’de iflas söylentisi

Huobide Olagandisi Hareketlilik Justin Sun 100 Milyon Dolar Gonderdi

Huobi borsası, iflas söylentileri ile gündeme geldi. Borsanın stablecoin rezervlerinde sorunlar yaşadığı iddia edildi. Çinli yetkililerin borsa hakkında soruşturma başlattığı da iddialar arasında yer aldı. Huobi’nin stablecoin bakiyeleri geçen hafta yüzde 33 düştü.

Justin Sundan Huobi Iddialarina Yalanlama2

Huobi borsası ile ilgili yeni iddialar

Kripto para borsası Huobi, hakkında söylentiler devam ediyor. Çinli yetkililerin borsaya yönelik soruşturma yaptığı iddiaları sert çıkışlara yol açtı. Borsadan 5-6 Ağustos tarihlerinde 64 milyon dolarlık çıkış oldu. Borsanın TVL’i 3,09 milyar dolardan 2,5 milyar dolara indi.

Borsa yönetimininin Çin‘de tutuklandığına dair söylentiler 4 Ağustos’ta ortaya çıkmıştı. Soruşturmanın borsanın kumar platformları ile olan ilişkisinden kaynaklandığı belirtilmişti. Borsadan yapılan açıklamada ise haberlerin sahte olduğu kaydedildi. Borsanın en az bir üst düzey yöneticisinin de görevinden ayrıldığı kaydedildi.

Borsanın ödeme sorunu yaşadığı ifade edilirken; melek yatırımcı Adam Cochran, şirketin Tether’deki tutarsızlıklar nedeniyle iflas etmiş olabileceğini belirtti. Cochran, Huobi‘nin 5 Ağustos’ta 90 milyon dolardan daha az varlığa sahip olduğuna dikkat çekti. Borsanın en son Merkle Tree Audit’i ise kullanıcıların elinde 630 milyon USDT ve 631 milyon USDT cüzdan bakiyesi olduğunu söylemişti. DefiLlama verilerine göre, dün itibarıyla Huobi cüzdanlarında USDT ve USDC toplamında yalnızca 72 milyon dolar bulunuyor.

Huobi Global danışmanı Justin Sun da Twitter hesabından, “FUD’u görmezden gelin, inşa etmeye devam edin” paylaşımında bulundu. Sun, Tron ve Huobi’nin gelişim yolunda olduğunu vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala