bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,190.66 2.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.25 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 579.98 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 146.55 5.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521205 3.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438832 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147816 5.35%

Hindistan’ın Firozabad Şehri, Polygon Blockchain’ini Kullanacak

hindistanin firozabad sehri polygon blockchainini kullanacakw

Birçok ülkede olduğu gibi Hindistan’da da kripto para sektörüne olan ilgi son derece büyük. Son olarak Hindistan’ın Firozabad şehrinin polis departmanı, kamu şikayetlerinin çözüm sürecini hızlandırmanın bir parçası olarak, şikayetleri kaydetmek için Polygon (MATIC) Blockchain‘ini kullanmayı planladığını duyurdu.

Hindistan’ın Firozabad Şehri, Polygon Blockchain’ini Kullanmayı Planlıyor

Hindistan’ın Firozabad şehrinin polis departmanı, kamu şikayetlerinin çözüm sürecini hızlandırmanın için Polygon (MATIC) Blockchain‘ini kullanmayı planlıyor.

hindistanin firozabad sehri polygon blockchainini kullanacaka

Firozabad Polisi yaptığı açıklamada, söz konusu sistemin OxPolygon modüler Blockchain’ine, kayıtlı şikayetlere müdahale etmeyen kurcalamaya karşı korumalı bir sistem gibi avantajlardan bahsederek, departmanla konuşlandıracağını söyledi.

Sistem kapsamında, bir şikayet kaydedildiğinde, Blockchain üretecek. Bunun yanında şikayetin yapıldığı yerin yakınındaki polis karakolunda, raporları şikayet formuna yönlendirecek özel bir QR kodu olacak.

Aynı zamanda, şikayette bulunulduktan sonra, polisin resmi bir soruşturmanın gerekli olduğunu belirlemesi durumunda bir İlk Bilgilendirme Raporu (FIR) hazırlanacak.

Hindistan Polis Teşkilatı’ndan Ashish Tiwari, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıkladı:

Blockchain kullanmanın yararı, kaydedilen veriler değişmez ve şeffaf olduğu için üzerine kaydedilen şikayetlerin değiştirilememesidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala