bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,633.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.52 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 562.50 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 132.66 7.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514461 3.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45286 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131105 0.21%

Google’da NFT Aramaları, Kripto Aramalarını Geride Bıraktı

googleda nft aramalari kripto aramalarini geride birakti

NFT sektörünün hızlı büyümesi devam ediyor. Bu büyümeyi, Google Arama sonuçları ile ilgili verilerde de net bir şekilde görüyoruz. Bu hafta Google Trends verilerine göre; NFT’lere olan ilgi artmaya devam ediyor. Elde edilen en son veriler ışığında Google’da NFT arama terimine olan ilginin arttığını ve bu hafta ilk kez kripto aramasını geride bıraktığını görüyoruz.

googleda nft aramalari kripto aramalarini geride birakti 3
Kaynak: Google Trends

Google Trends Verilerine Göre; NFT Aramaları, Kripto’yu Geçti

Bu hafta Google Trende aramalarına dair sonuçlara baktığımızda; NFT aramaları, kripto aramalarından daha fazla ilgi gördü. Ayrıca 2021 yılı NFT‘lerin ilgi odağı olduğu bir yıl oldu diyebiliriz. Bu ilgi ile beraber 2021 yılında NFT‘lerin toplam işlem hacmi 23 milyar dolara ulaştı. NFT aramalarının kripto aramalarına göre yüksek olmasının sebebi 2021 yılında, NFT’lere olan ilginin artması olabilir.

googleda nft aramalari kripto aramalarini geride birakti

Geçtiğimiz aylarda ise Google Arama sonuçları; “NFT” aramalarının sayısının zirveye ulaştığını gösteriyordu. NFT aramalarının artmasının nedeni, artık hemen hemen herkesin NFT koleksiyonu yayınlamaya başlaması olabilir. Bunlara örnek verecek olursak; geçtiğimiz günlerde ünlü içecek markası Coca-Cola Noel Temalı NFT koleksiyonunu, VeVe platformunda satışa sundu. Bunun yanında geçtiğimiz haftanın NFT haberlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala