bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Coca-Cola, Noel Temalı NFT’lerini Satışa Sunuyor

coca cola noel temali nftlerini satisa sunuyor 2

NFT alanına girişler hız kesmeden devam ediyor. Bunun yanında NFT sektörüne artık hemen hemen her alandan katılım sağlanıyor. Bu kez bir NFT haberi de ünlü içecek markası Coca-Cola’dan geldi. Coca-Cola; Noel Temalı NFT koleksiyonunu, VeVe platformunda satışa sundu.

Coca-Cola’dan Noel Temalı NFT Koleksiyonu

Ünlü içecek markası Coca-Cola; Noel Temalı NFT koleksiyonunu başlattı. Söz konusu olan koleksiyon VeVe platformunda satışa sunuldu. Coca-Cola kola şişelerini, neon tabelaları veya kutup ayısını betimleyen 34.550 ayrı kar küresi NFT’nin, her biri 29 dolardan satılacak. Tüm bu NFT Coca-Colalar, dünya çapında satın alınabilecek. 

coca cola noel temali nftlerini satisa sunuyor
Kar Küresi 4 Kola Şişesi

Bunun yanında Coca-Cola2nın ilk NFT çalışması değil. Coca-Cola, 2021’in Temmuz ayında Dünya Dostluk Günü’nü kutlamak için “The Friendship Box” NFT ismindeki koleksiyonunu satışa sunmuştu. The Friendship Box adlı NFT koleksiyonu, NFT platformu olan OpenSea’de açık artırmaya çıkarılmıştı.

Ayrıca daha önce belirttiğimiz üzere; Pepsi’de ‘The Mic Drop’ olarak isimlendirdiği yeni NFT koleksiyonunu, Twitter hesabı üzerinden duyurmuştu. Pepsi’nin NFT koleksiyonunun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala