bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

Ethereum Foundation: Her Şeye Hazır Olun

Ethereum Foundation Merge için 1 Hafta Sapma Olabilir

Blockchain ve kripto sektörü tarafından dikkatle takip edilen Ethereum Merge, hem piyasalara hem de geliştiricilere etki etmeye devam ediyor. Küresel olarak birçok konu ve çalışmanın merkezinde olan Etheruem, Merge ile birlikte Ethereum 2.0’a önemli bir adım atmış olacak. Yakın zamanda geliştiricilerin karar kıldığı 15-16 Eylül tarihi ise önemli bir heyecan yarattı. Ancak yeni yayımlanan bir yazıda bu tarihte 1 hafta sapma yaşanabileceğini açıklandı.

Ethereum Merge Tarihi Proof of Work’ün Zorluğu Nedeniyle 1 Hafta Sapabilir

Ethereum Blockchain ağında yıllardır beklenen Proof of Stake geçişinde sancılı süreç devam ediyor. Uzun zamandır testler ve araştırmalar ile bugüne kadar gelen geliştirici ekip, yeni yayımladığı Merge tarihi sonrası yeni bir güncelleme daha yayımladı. Bu güncellemeye göre Merge tarihi, Ethereum’un şu anda sahip olduğu PoW yapısı nedeniyle 1 haftalık bir sapma yaşayabilir. Bunu sadece erteleme olarak görmemekte fayda var. Bu Merge’ün 1 hafta önce de gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

ethereum foundation her seye hazir olunad

Ethereum Foundation tarafından paylaşılan 36. resmi rapora göre güncelleme için 5 haftalık kritik bir döneme girildi. Bu dönem içerisinde tüm node’lara ve geliştiricilere seslenen Ethereum Foundation, “5 hafta boyunca bizi izlemeye devam edin, güncellemeleri izleyin, çevik kalın ve her şeye hazır olun” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala