bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,617.04 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.52 2.68%
bnb
BNB (BNB) $ 594.43 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 155.39 0.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536201 0.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449951 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156895 3.30%

En Aktif Geliştiriciler Uniswap, Solana ve Cardano’ya Ait

En Aktif Geliştiriciler Uniswap Solana ve Cardanoya Ait

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, projelerin geliştiricileri de yeni geliştirmelerini hızla yapaya devam ediyor. Son olarak Santiment verilerine göre Github üzerinden projeye en çok katkı yapan geliştirici ekipler arasında Uniswap, Solana ve Cardano yer alıyor.

Uniswap, Solana ve Cardano’ya Yapılan Geliştirmeler Hızla artıyor

Zincir içi analiz şirketi Santiment‘in Github üzerinden aldığı verilerine göre Uniswap, Solana ve Cardano’nun en hızlı geliştirilen ilk üç varlık arasında olduğunu açıkladı. Cardano, geliştiricilerinden günde 325 dikkate değer Github gönderimi ile geliştirme faaliyetinde üçüncü sırayı aldı. Uniswap, pazardaki en hızlı geliştirilen proje olmaya devam ediyor ve günde 1.260 Github gönderimi ile birinciliği korurken, ikinci sırayı Solana aldı.

Akıllı sözleşme işlevine sahip halka açık bir Blockchain platformu olan Solana, kendisini bir Ethereum katili olarak lanse ediyor ve CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimlerinde piyasa değerine göre altıncı sırada yer alıyor.

Cardano ise kısa süre önce, EVM uyumlu bir Katman 2 olan Milkomeda’nın piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük bir birlikte çalışabilirlik dönüm noktasına ulaştı. Milkomeda, hem yan zincir hem de çoklu Blockchain birlikte çalışabilirlik vizyonunu elde etmek için çalışacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala