bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

Elon Musk, Dogecoin’i Bu Kez Etkileyemedi

elon musk dogecoini bu kez etkileyemedi

Tesla CEO’su Elon Musk yaptığı paylaşımlar ile Dogecoin üzerinde etki yaratmasıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Floki adında, Shiba Inu yavrusunun bir fotoğrafını paylaştı. Bu kez Musk, fotoğrafı çok önceden paylaşacağını duyurmuş olmasına rağmen fotoğraf, kripto varlıkların fiyatı üzerinde büyük bir etkide bulunmadı. Bununla beraber Musk’ın artık meme coin’leri etkileyemediğini düşündürdü.

Elon Musk’ın Paylaşımının Ardından Dogecoin Yüzde 3.49 Yükseldi

Elon Musk tarafından aktif olarak tanıtılan en büyük meme parası olan Dogecoin, bu kez Musk’tan çok fazla etkilenmedi. Paylaşılan tweet’inin ardından Dogecoin sadece yüzde 3.49 yükseldi. Ancak Bitcoin’in zayıflığı sebebiyle kazançlarını hızlı bir biçimde sildi. Dogecoin şu anda kırmızı bölgede işlem görüyor.

elon musk dogecoini bu kez etkileyemedi

Mayıs ayında en büyük kripto para birimlerinin ilk 20’sine girmeyi başaran Shiba Inu da bu durumdan etkilendi. Floki Inu Musk’ın tweet’i nedeniyle elde ettiği yüzde 40’lık yükselişten sonra düşmeye yeniden düşüş yaşamaya başladı.

elon musk dogecoini bu kez etkileyemedi 2

Meme coinlerin gösterdiği bu son derece az yükselişler ve kazançlara bakıldığında artık Musk’ın etkisinin yavaş yavaş söndüğünü gösteriyor. Ayrıca hatırlatmak gerekirse, Nisan ortasındaki Dogecoin çılgınlığının zirvesi sırasında, Musk’ın DOGE tweet’i nedeniyle tek bir günde yüzde 100 yükseliş gösterdiğine şahit olmuştuk.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala