bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,135.38 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,926.41 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 591.84 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 0.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504817 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440549 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143179 0.07%

Dr. Mehmet Öz, Metaverse Dünyasına Adım Attı

Dr. Mehmet Öz Metaverse Dünyasina Adim Atti

Ünlü Kalp Cerrahı, televizyoncu ve ABD Senatosu adayı Dr. Mehmet C. Öz, çok çeşitli dijital ürünleri, hizmetleri ve metaverse alanına girmek için Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisine (USPTO) ticari markalar  başvurusunda bulundu.

metaverse dunyasina adim atan sirketler

Dr. Mehmet Öz, Metaverse Dünyasına Giriyor

Ünlü Kalp Cerrahı Dr. Oz’un sanal mal ve hizmetler için önerdiği ticari markalar, sanat, koleksiyon paraları, yiyecek, içecek, pijama, gözlük, mücevher, kolonya, güzellik ürünleri, sağlık ürünleri, fitness ve egzersiz ekipmanları, yatak takımları, oyuncaklar, oyunlar ve çizgi roman haklarını kapsıyor. Türk-Amerikalı televizyon sunucusunun sanal dünyada geniş pazarları ele geçirmekle ilgilenebileceğini düşündürüyor.

Diğer taraftan Dr. Oz, metaverse alanında fikri mülkiyetleri için ticari marka başvurusunda bulunan tek tanınmış kişi değil. ABD merkezli restoran zincirleri McDonald’s ve Panera Bread de, sanal restoranlar oluşturmak için tescilli ticari marka olmak için başvurularda bulundu.

Son olarak Alternatif ilaçları teşvik ettiği için tıp uzmanlarından eleştirilerle karşılaşan sağlık ve zindelik gösterisine ek olarak Oz, Kasım 2021’de Pennsylvania’da Cumhuriyetçi olarak açık bir Senato koltuğu için yarıştığını duyurmuştu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala