bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

Coinbase, Likiditeyi Artırmak için Broadridge Financial ile Anlaştı

coinbase likiditeyi artirmak icin broadridge financial ile anlasti

Kripto para borsaları likitide sıkıntısıyla savaşmaya devam ediyor. Birçok kripto şirketi, piyasadaki sıkıntıları iyileştirmek için yeni anlaşmalar yapıyor. Kripto para borsası Coinbase (COIN), likiditesini iyileştirmek için fintech şirketi Broadridge Financial Solutions (BR) ile birlikte çalışacağını açıkladı.

Coinbase’ten Likiditeyi İyileştirmek İçin Yeni İş Birliği

Kripto para borsası Coinbase, likiditesini iyileştirmek adına fintech şirketi Broadridge Financial Solutions ile güçlerini birleştiğini duyurdu.

coinbase likiditeyi artirmak icin broadridge financial ile anlasti.jpg

Fintech şirketi Broadridge, Coinbase’e birden fazla yerden tedarik ederek likiditeyi artıran NYFIX yönlendirme ağını sunacak.

Broadridge Trading and Connectivity Solutions başkanı Ray Tierney’e göre, bu anlaşma kripto ticaretinin kurumsal pazarlara ulaşmasını sağlayacak.

Broadridge, bu yıl kripto para piyasasına giren geleneksel finans şirketleri arasında yer alıyor. Yatırım devi KKR, bu haftanın başlarında Sağlık Hizmetleri Stratejik Büyüme Fonu’nu Avalanche Blockchain ağında kullanıma sunmuştu. Varlık yöneticisi BlackRock da, ağustos ayında Coinbase ile ortaklık kurmuş ve kurumsal müşterilerine kripto hizmeti sunacağını duyurmuştu.

Ayrıca belirtmek gerekirse geçtiğimiz günlerde kripto borsası Coinbase, Tornado Cash yaptırımlarının ardından ABD Hazine Bakanlığı aleyhine dava açtığını duyurmuştu. Davanın henüz sonuçlanmadığı bildiriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala