bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.23 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 604.83 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524659 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469786 0.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151251 1.65%

CME Group, Ethereum Vadeli İşlemleri Sunacak

cme group ethereum vadeli islemleri sunacak 1

Dünyanın önde gelen türev piyasası CME Group, Ethereum vadeli işlem için açıklamada bulundu. CME Group açıklamasında, 12 Eylül tarihinden itibaren Ethereum vadeli işlem sözleşmeleri sunacağını belirtti.

CME Group, Ethereum Opsiyon Sözleşmelerini Başlatıyor

Chicago Mercantile Exchange, Chicago Board of Trade, New York Mercantile Exchange ve Commodity Exchange’den oluşan dünyanın en büyük türev piyasası CME Group, 12 Eylül tarihinden itibaren Ethereum vadeli işlemlerinde seçenekler sunacağını açıkladı. Her birisi 50 Ethereum (ETH) olacak olan yeni Ethereum sözleşmeleri, CME Group’un Micro Bitcoin ve Micro Ethereum opsiyonlarını (sırasıyla bir BTC ya da ETH’nin yüzde 10’u büyüklüğünde) içeren mevcut kripto türevlerini de genişletmiş olacak.

cme group ethereum vadeli islemleri sunacak

CME Group daha önce yayınlamış olduğu Ethereum opsiyon sözleşmelerinin “tutarlı likidite, hacim ve müşteriler için ilgi” getiren popüler ürünler haline geldiğini belirtti. Yapılan açıklamada sadece Micro Ethereum vadeli işlemlerindeki açık faiz, yılın ilk mali çeyreği ile ikinci çeyreği arasında yüzde 34 arttı. Konu hakkında açıklama yapan CME Group Global Hisse Senedi ve FX Ürünleri Başkanı Tim McCourt şu ifadeleri kullandı:

Önümüzdeki ay merakla beklenen Ethereum Merge’ü yaklaşırken, piyasa katılımcıları için yeni bir hizmet başlatmaktan dolayı mutluyuz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala