bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,011.48 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 1.88%
solana
Solana (SOL) $ 148.62 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521942 3.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439828 3.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150307 4.15%

Boba Network, 1.5 Milyar Dolar Değer Ulaştı

Boba Network 1.5 Milyar Dolar Değer Ulaşti

Kripto sektöründe yatırımlar tüm hızıyla artmaya devam ediyor. Son olarak Ethereum Layer-2 çözümü olan Boba Network 45 milyon dolar yatırım daha alarak, 1.5 milyar dolarlık değere ulaştı. Yatırımcılar arasında Crypto.com, Huobi, BitMart, Kinetic Capital, Infinite Capital, Hack VC, Will Smith liderliğindeki Dreamers VC ve M13 Ventures (Paris Hilton’un kocası Carter Reum tarafından kuruldu) yer aldı. Tur için lider yatırımcı yoktu.

Yakilan Ethereum Miktari 6.3 Milyar Dolari Aşti

Ethereum Katmanı Boba Network, 1.5 Milyar Dolar Değer Ulaştı

Boba Network, OMG Vakfı’nın temel katkılarından biri olan Enya tarafından Eylül ayında başlatıldı. Chiu, ağın İyimserlik üzerine kurulduğunu , ancak hesaplama katmanının farklı olduğunu söyledi. Chiu’ya göre, Ethereum’un hesaplama sınırlamalarını ele alan tescilli bir Hibrit Hesaplama platformuna sahiptir.

Chiu, elindeki taze sermaye ile Boba’nın ekibini ölçeklendirmeyi ve platformuna daha fazla geliştirici getirmeyi planladığını söyledi. Boba’nın mevcut çalışan sayısı 30’un üzerinde ve Chiu bu yılın sonuna kadar ekibi ikiye katlamayı planlıyor. Geliştirici ekosistemini büyütmeye gelince, hibe sağlamayı, bir hızlandırıcı programı başlatmayı ve pazarlamaya daha fazla harcama yapmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala