bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,522.02 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,174.92 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 593.80 0.41%
solana
Solana (SOL) $ 135.70 0.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51615 1.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456278 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143257 1.14%

BitDAO’dan Mantle İçin Test Ağı Hamlesi

bitdaodan mantle icin test agi hamlesi

Kripto sektöründeki en büyük merkeziyetsiz otonom organizasyonlardan olan BitDAO, Ethereum Layer 2 ağı Mantle için önemli bir hamle geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Mantle için test ağının başlatıldığı belirtildi.

BitDAO’dan Yeni Test Ağı Adımı

BitDAO tarafından yapılan açıklamada, şirketin Ethereum Layer 2 çözümü olan Mantle için test ağı başlatıldı. BitDAO açıklamasında 37.000 geliştiricinin lansman için kaydolduğunu açıkladı.

Şirket açıklamasında, “Wadsley” olarak isimlendirilen test ağının, Mantle için ilerleyen dönemde yapılması beklenen ana ağ lansmanından önce Blockchain ağı için yeni özellikleri test etmesini ve uygulamasına yarayacak. Söz konusu test ağının halka açık olduğu ve geliştiricilerden uygulamalarını Blockchain ağı üzerinde test etmeleri için kaydolmaları isteniyor.

bitdaodan mantle icin test agi hamlesi 2

Bununla birlikte BitDAO, Mantle’ı Kasım 2022’de modüler bir Ethereum Layer 2 çözümü olarak duyurmuştu. Modüler ağlar, mutabakat, işlem gerçekleştirme ve yerleşim konuları gibi ağ işlevlerini yürütmek adına ayrı katmanları bulunuyor.

Son olarak BitDAO, Mantle’ın daha ucuz işlem maliyetleriyle daha hızlı kesinlik sağlayacağını bir kez daha belirtti. Yapılan bu duyuruda ayrıca Blockchain ağının çok taraflı hesaplamayı da kullanacağı ifade edildi.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala