bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Bitcoin Madencilerinin Hisseleri Yeniden Yükselişe Geçti

Bitcoin Madencilerinin Hisseleri Yeniden Yükselişe Geçti 1

Kripto para sektörü son dönemde oldukça kritik bir dönemden geçerken, birçok kripto para düşüş yaşandı. Özellikle Terra (LUNA) ve UST’nin çöküşü, piyasaları oldukça kötü etkilerken, Bitcoin (BTC) fiyatlarını da 28.000 dolara kadar geriletti. Ancak tekrardan 30.000 dolar bandının üstüne çıkan Bitcoin (BTC), madencilerinin de kısa bir süre önce düşen hisselerinin yeniden artmasına neden oldu.

Bitcoin Madencilerinin Hisseleri Yeniden Yükselişe Geçti

Bitcoin Madencilerinin Hisseleri, Bitcoin’in Artışı ile Yeniden Yükselişte

Kripto para sektörü özellikle anlık düşen fiyatlar söz konusu olduğundan oldukça acımasız olabiliyor. Bunun en büyük sebebi ise hem düzenleyicilerin yasalar konusunda belirsizliğini sürdürmesi, hem de başarısız kripto projelerinin yatırımcılar üzerinde panik yaratması oluyor. Diğer taraftan kripto sektörünün bel kemiği diyebileceğimiz madenciler de bundan oldukça etkileniyorlar. Öyle ki kısa bir süre önce Bitcoin’de ve piyasalarda yaşanan sert düşüş nedeniyle hisse senetleri hızla düşen Bitcoin madencileri, Bitcoin’in yükselişi ile birlikte yeniden artışa geçti.

Özellikle TeraWulf, işlem seansının sonunda yüzde 17.36 artarken, Core Scientific yüzde 7.24 yükseldi. Diğer taraftan kısa bir süre önce en çok değer kaybeden Riot Blockchain ise yüzde 6.87 arttı. BIT Mining ise yüzde 10.83 gibi bir yükselişle diğer şirketlere nispeten oldukça iyi bir iyileşme kaydetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala