bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,675.52 1.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,998.21 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 596.47 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 144.03 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521892 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463023 4.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147766 2.56%

Binance’in Voyager Anlaşmasında İlerleme Kaydedildi

voyager coinbase uzerinden kripto varlik satisi yapiyor 1

İflas eden kripto şirketi Voyager Digital’in Binance US anlaşmasında yeni bir gelişme yaşandı. Voyager, ABD hükümeti ile anlaşma imzalayarak Binance planını ileriye taşıdı. Binance’in ABD birimi, şirketin varlıklarını 1 milyar dolara devralmak üzere anlaşmıştı. ABD hükümeti ve düzenleyici kurumlar ise bu anlaşmaya itiraz etmişti.

Binance 676 Milyon Dolarlik BNB Yakti2

Voyager ile ABD Hükümeti Anlaştı

Voyager‘in resmi teminatsız alacaklılar komitesi ile ABD hükümeti, Binance’in Voyager varlıklarını satın almasına ilişkin anlaştı. Buna göre hükümet, muafiyet hükümlerine ilişkin incelemelerini sürdürecek. Hükümet, Voyager‘in muafiyet hükümleri ile belirli yasal yükümlülüklerden korunduğunu iddia ediyor.

Binance ile Voyager anlaşmasına 7 Mart’ta onay verilmişti. ABD hükümetinin talebi üzerine Binance US ile Voyager arasındaki anlaşma durdurulmuştu. SEC de anlaşmaya karşı çıkan kurumlar arasındaydı. Kripto şirketinin itirazı üzerine mahkeme, ABD hükümetinin talebini erteledi. ABD’li düzenleyiciler, anlaşmayı ertelemenin Voyager’in fon almayı bekleyen eski müşterilerinin çıkarlarına zarar vereceğini savunuyordu. SEC, asıl endişe kaynağının Binance’in kripto paraların hesap sahiplerine dağıtmak üzere satma hakkını elinde bulundurması olduğunu ifade etmişti. Diğer taraftan 61 bin 300 alacaklının yüzde 97’si Binance US ile yapılan anlaşmaya destek veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala