bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.65 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.57 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516137 2.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.488843 5.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15272 0.31%

Yargıç, Binance.US -Voyager Anlaşmasında Önemli Değerlere Dikkat Çekti

yargic binance us voyager anlasmasinda onemli degerlere dikkat cekti

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, düzenleyici kurumlar tarafından açılan davalarla uğraşıyor. Bu noktada Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US geçtiğimiz aylarda kripto borç verme platformu Voyager Digital varlıklarını satın almak için teklif vermiş olsa da bu teklif karşısında ABD makamları satın almaya karşı çıkan bir dava açmıştı. Söz konusu dava hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yargıçtan Binance.US – Voyager Satın Alımına Dair Yeni Değerler

Bir New York yargıcı, Amerika Birleşik Devletleri hükümetinin Binance.US’un iflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital’in varlıklarını 1 milyar dolara satın almasını engelleme girişiminde “esasa ilişkin önemli bir dava” sunduğunu dile getirdi. Bölge Yargıcı Jennifer Rearden, yaşanabilecek olan gecikmelerin ayda 10 milyon dolara mal olabileceği için yaşanan anlaşmazlığı hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağını ifade etti.

yargic binance us voyager anlasmasinda onemli degerlere dikkat cekti 2

Mart ayında Amerika Birleşik Devletleri İflas Yargıcı Michael Wiles, Voyager Digital varlıklarının Binance.US’a olan satışını onayladı. Bununla birlikte Rearden, kısa bir süre önce, ABD Başsavcısının anlaşmanın Voyager Digital’e vergi ya da menkul kıymetler kanını ihlallerinden muafiyet sağladığı yönündeki itirazları incelemek adına satış anlaşmasını durdurduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala