bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,834.30 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,910.80 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 590.63 1.47%
solana
Solana (SOL) $ 145.67 1.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506193 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439379 1.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143298 0.72%

Binance US, Voyager Digital Satın Alımından Vazgeçti

binance us voyager digital satin alimindan vazgecti

Geçtiğimiz yıl iflas başvurusunda bulunan kripto borç verme platformu Voyager Digital’in varlıklarının satın alımı için dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD kolu olan Binance US ilgileniyordu. Voyager Digital’in varlıklarını 1 milyar dolara satın alan Binance US cephesinden satın alıma dair yeni bir hamle geldi.

Binance US, Voyager Varlıklarının Satın Alımı Konusunda Geri Adım Attı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD kolu olan Binance US, geçtiğimiz aylarda Voyager Digital’in varlıklarını 1 milyar dolara satın alacağını açıklamıştı. Binance US’nin bu satın alma açıklaması ardından bazı ABD’li düzenleyiciler bu satın alıma karşı çıkmış ve konuyu yargıya taşımıştı.

Bir süredir Binance US’nin Voyager varlıklarını satın alması noktasında devam eden mahkemelerin sonucu merak edilirken, Binance US cephesinden konu hakkında yeni bir hamle geldi. Voyager Digital, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Binance US’nin satın alma anlaşmasında geri adım attığını belirtti. Voyager Digital tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün, Binance US cephesinden satın alma sözleşmesini fesheden bir mektup aldık. Bu gelişme hayal kırıklığı yaratıyor olsa da, Bölüm 11 planımız Voyager platformu aracılığıyla nakit ve kriptonun müşterilere doğrudan dağıtılmasına olanak sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala