bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,738.61 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,953.81 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 568.69 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 159.97 4.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518446 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452956 1.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151448 1.41%

Binance, Yapay Zeka Teknolojisi Sensei’yi Duyurdu

Binance Yapay Zeka Senseiyi Duyurdu

Yapay zeka furyasına kripto borsası Binance de katıldı. Borsa, ChatGPT destekli yapay zeka teknolojisinin Sensei‘nin kullanıma açıldığını duyurdu. Borsadan yapılan açıklamada Sensei ile Web3‘ün benimsenmesinin artırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Binance Yapay Zeka Teknolojisi Senseiyi Duyurdu1 1

Binance, ChatGPT Destekli Sensei’yi Açıkladı

Kripto para borsası Binance, ChatGPT destekli yapay zeka teknolojisi Binance Sensei’yi tanıttı. Borsadan yapılan açıklamada Sensei’nin Binance Academy’e entegre edilen yapay zeka odaklı bir öğrenme aracı olduğu belirtildi. Açıklamada, Sensei ile kullanıcıların eğitim içeriğini keşfetmesi ve etkileşim kurmasının hedeflendiği kaydedildi. Sensei, sohbet penceresi üzerinden anahtar kelimeler ile kullanılabilecek. Uygulama, Binance Academy ve diğer kaynaklardan elde ettiği bilgiler çerçevesinde soruları yanıtlayacak. Borsa, yapay zeka teknolojisi ile kullanıcılara herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmesinin amaçlanmadığını bildirdi. Uygulamanın kullanıcıların sorularına verimli bir şekilde yanıt verilmesinin amaçlandığı kaydedildi.

En yüksek hacimli borsa Binance, mart ayında da yapay zeka destekli NFT aracını kullanıma açmıştı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bicasso platformu ile yapay zeka üzerinden NFT üretimi yapılabileceğini açıklamıştı. Bicasso, kullanıma açıldığı dakikaların ardından yoğun talep görmüştü.

Binance Sensei, ilk etapta İngilizce olarak kullanıma açılacak. İlerleyen dönemlerde farklı dillerde de aktif hale getirilmesi bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala