bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

Binance, Squid Game Token Olayını Araştırıyor

binance squid game olayini arastiriyor

Son dönemin küresel çapta en popüler dizilerinden olan Squid Game, birçok platformda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kısa bir süre önce de dizinin adını taşıyan bir kripto para Binance Smart Chain üzerinden piyasaya sürüldü ve hızlı bir yükseliş yakaladı. Ancak bu artış çok sürmedi ve Squid Game token yüzde 99.99 değer kaybederek ortadan kayboldu.

squid game

Binance Squid Game Token’ın Dolandırılık Olduğunu Düşünüyor

Yayımlanan yeni bir rapora göre Binance, token geliştiricilerine bağlı cüzdan adreslerini dondurdu ve kara listeye aldı. Ayrıca geliştiricileri tanımlamak için analitik araçları kullanılmaya başlandı.

Binance, geliştiricilerin izlerini kaybettirmek için Tornado Cash kullanmış olabileceğini düşünüyor.

Squid Game Binance Smart Chain üzerine kurulmuş bir kripto paraydı. Binance de bu yüzden özellikle kayıp fonları kurtarmak istiyor ve bulgularını kolluk kuvvetlerine iletmeyi planlıyor.

Bir Binance sözcüsünün aktardığına göre, “Bu tür dolandırıcılık projeleri, merkeziyetsiz finans alanında çok yaygın hale geldi” dedi.

Squid Game token yaklaşık 2.800 doların üzerinde bir değerlenmeye ulaştı, ancak bir anda varlık 3.38 milyon dolar ile birlikte ortadan kayboldu. Sitenin erişimi kapatıldı ve sosyal medya hesapları Twitter tarafından kısıtlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala