bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,536.29 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.62 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 613.17 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 148.28 3.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527383 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472254 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151832 2.09%

Binance NFT Pazaryerine Polygon Desteği

polygonun zkevm betasi gelecek ay yayinlaniyor

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Çıkan son habere göre Binance, NFT pazaryeri Polygon ağının, NFT ekosistemini daha da genişleterek desteklenen zincirler listesine eklendiğini duyurdu.

Binance NFT Pazaryerine Polygon Desteği Geldi

Binance, NFT pazaryeri Polygon ağının, NFT ekosistemini daha da genişleterek desteklenen zincirler listesine eklendi. Böylece kullanıcılar artık Binance NFT Marketplace’te Polygon ağından NFT satın alabilecek, para yatırabilecek, çekebilecek ve listeleyebilecek.

binance kripto odeme bifinity 1

Ayrıca kullanıcılar, spot cüzdanlarında MATIC veya herhangi bir token bulundurarak Binance NFT pazaryerinde NFT ticareti yapabilecekler.

Borsa resmi web sitesi üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Şu anda, Binance NFT Pazar Yeri’nde yalnızca Polygon ağındaki seçili ERC-721 NFT Koleksiyonları mevcuttur. Binance NFT, daha fazla NFT koleksiyonunu düzenli olarak entegre edecek. Ayrıca Binance NFT pazaryerinde NFT’leri listelemek ve ticaretini yapmak için kullanıcıların kimlik doğrulamasını tamamlamak gerekir.

Ayrıca Binance ile ilgili son zamanlardaki gelişmelerden birini hatırlatmadan geçmeyelim. Binance.US tarafından yapılan son açıklamaya göre Voyager Digital varlıklarının satın alınması için gereken izinler alındı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala