bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

Binance’in ABD Kolu Voyager Digital Varlıklarını Satın Aldı

binancein abd kolu voyager digital varliklarini satin aldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US, iflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital varlıklarını satın almak için teklif vermişti. Voyager Digital varlıklarını 1 milyar dolara satın almak isteyen Binance.US’nin bu satın alma adımı mahkeme tarafından engellenmişti. Binance.US tarafından yapılan son açıklamaya göre Voyager Digital varlıklarının satın alınması için gereken izinler alındı.

Binance.US, Voyager Digital Varlıklarını Satın Aldı

İflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital’in varlıklarını ilk olarak iflas eden kripto para borsası FTX satın almak için anlaşmaya varmıştı. FTX’in iflas etmesiyle birlikte Voyager Digital varlıklarının satışı için yeniden teklif sürecinin başladığını açıkladı. Voyager Digital varlıkları için Binance.US cephesinden 1 milyar dolarlık bir teklif verilmişti. Binance.US’nin Voyager Digital varlıklarını satın alması konusunda mahkeme tarafından gerekli olan izinler alındı.

Amerika Birleşik Devletleri İflas Yargıcı Michael Wiles, Voyager Digital’e Binance US satışını ve ilgili ödeme planını kapatması adına izin verdiğini belirtti. Wiles açıklamasında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) avukatlarının anlaşmanın ve planın bazı bölümlerinin federal yasaları ihlal ettiği yönündeki iddiaları ise reddetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala