bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

SEC Personelinden Binance.US Açıklaması

sec personelinden binance us aciklamasi

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US hakkındaki açıklamaları devam ediyor. Bir SEC çalışanı, Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

SEC Çalışanından Binance.US Çıkışı

Kısa bir süre önce Voyager Digital iflas duruşmasında bir avukat, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) personelinin, Binance.US’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıtsız bir menkul kıymetler borsası işlettiğine inandığını belirtti.

sec personelinden binance us aciklamasi 2

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) avukatı William Uptegrove, Voyager Digital’in VGX tokeninin arzı ve satışının bir menkul kıymet işleminin niteliklerine sahip olduğu hakkında duyduğu endişeleri dile getirdi. William Uptegrove, New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ndeki bir duruşmada, “Komisyon bu konularda herhangi bir karar vermedi ve personelin inançları komisyonun konumunu temsil etmiyor.” ifadesini kullandı.

Yapılan bu açıklamalar, SEC’in kripto para borsası Kraken ile geçen ay staking hizmeti konusunda anlaşmaya varması ve kripto saklayıcıları için daha sıkı kurallar önermesi de dahil olmak üzere kripto uygulama faaliyetlerini artırmasının ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala