bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Binance Labs, Yöneticileriyle Yol Ayrımına Girdi

binance labs yoneticileriyle yol ayrimina girdi

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşün etkisiyle kripto şirketleri finansal olarak zor günler geçirmeye başladı. Son olarak kripto para borsası Coinbase, işe alımları yavaşlattığını açıklamıştı. Bu kez Binance cephesinden bir haber geldi. Binance borsasının, risk sermayesi kolu olan Binance Labs‘ın iki kıdemli yöneticisi işinden ayrıldı.

Binance Labs’ın, En İyi İki Yöneticisi İşten Ayrıldı

Dünyanın önde gelen kripto para borsasından biri olan Binance’in durumu, Coinbase’ten biraz farklı. Binance Labs’ın iki üst düzey yöneticisi işinden ayrıldı.

binance labs yoneticileriyle yol ayrimina girdi

The Block‘a göre, Binance Labs başkanı Bill Qian, yakında Binance Labs’tan ayrılacak. Şirketin yönetici direktörü Nicole Zhang’ın LinkedIn profiline göre ise Zhang zaten geçtiğimiz ay ayrıldı.

Bir Binance sözcüsü, Qian’ın işten ayrılacağını doğrulayarak şunları söyledi:

Bir politika meselesi olarak Binance’deki çalışan kararları hakkında yorum yapmıyoruz. Ancak, Bill’in kişisel nedenlerle Binance’den ayrıldığını doğrulayabiliriz.

Başka bir Binance sözcüsü de Zhang’ın ayrıldığını doğruladı. Her iki yöneticinin de Binance Labs’te iki yıldan fazla çalıştığı aktarıldı.

Geçtiğimiz günlerde Binance Labs, ilk başlangıç ​​​​fonu için 500 milyon dolar topladığını ve risk sermayesi şirketleri DST Global ve Breyer Capital’in yanı sıra isimsiz aile ofisleri ve şirketlerinden destek aldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala