bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,440.46 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.87 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 590.97 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519689 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457462 3.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144521 4.03%

Binance’ten Web3 Girişimlerine 500 Milyon Dolarlık Destek

Binanceden Web3 Girişimlerine 500 Milyon Dolarlik Destek

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Kripto şirketleri ise artan bu rekabetten yeni ürün ve yatırımlar ile sıyrılmaya çalışıyor. Bu konuda en aktif oyunculardan birisi olan Binance ise kendi risk sermayesi fonunu kuruyor. Bu konuda aktifliği artırmayı planlayan borsa, yeni nesil web3 girişimlerini destekleyecek.

Binance'den Web3 Girişimlerine 500 Milyon Dolarlık Destek

Binance Web3 Girişimlerini Destekleyecek

Kripto para borsası Binance’in girişim kolu Binance Labs, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ilk başlangıç ​​​​fonu için 500 milyon dolar topladığını ve risk sermayesi şirketleri DST Global ve Breyer Capital’in yanı sıra isimsiz aile ofisleri ve şirketlerinden destek aldığını açıkladı. Şirket bu sermayeyi “Web3” inşa eden şirketlere yatırım yapmak için kullanmayı planlarken, yatırımların daha da artacağını belirtti.

Binance Labs’in yatırım ve M&A Yönetici Direktörü Ken Li, CNBC’ye konu hakkında verdiği bir demeçte, 1 milyar dolar veya daha fazla olan başlangıç ​​desteklerini, yavaş ilerleyen ve erken aşamadaki özel pazarlarda kullanmak istediklerini belirtti:

“Web3 ekosisteminin büyümesini sağlama potansiyeline sahip projeler arıyoruz”

Binance, şu anda yaklaşık 300.000 ila 500.000 aktif Web3 geliştiricisi olduğunu tahmin ediyor ve bu sayının yakın dönemde önemli ölçüde büyümesini bekliyor.

Ek olarak bu tür yatırıların Binance için yeni bir şey olmadığını belirtelim. Öyle ki Binance Labs’in yatırım portföyü, iş dünyası haber dergisi Forbes ve popüler P2E oyunu Axie Infinity’nin arkasındaki şirket olan Sky Mavis’i de kapsıyor. Aynı zamanda şirket, son dönemde tartışmalı Terraform Labs’ın da yatırımcıları arasında.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala