bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,278.76 2.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,183.26 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 595.31 3.21%
solana
Solana (SOL) $ 154.04 3.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548966 4.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516011 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159688 1.26%

Coinbase, Öngörülebilir Gelecek İçin İşe Alımları Duraklattı

coinbase ongorulebilir gelecek icin ise alimlari duraklatti

Kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz haftalarda işe alımları yavaşlattığını açıklamıştı. Coinbase’in iki hafta önce aldığı bu kararın süresi uzatıldı.

Coinbase İşe Alımları Durdururken Bazı İş Tekliflerini İptal Etmeye Başladı

Finansal olarak zor günler geçiren ve geçtiğimiz haftalarda borsanın iflas etmesi durumunda, kullanıcıların varlıklarına el konulabileceğini mali tablosuna ekleyen Coinbase, ekonomik darboğazdan çıkmak için yeni adımlar atıyor. Geçtiğimiz haftalarda, işe alımları yavaşlatmaya başladığını açıklayan Coinbase, son olarak öngörülebilir bir gelecek” için işe alımları bir süre daha durduracağını belirtti. Coinbase’in baş insan kaynakları yetkilisi LJ Brock, paylaştığı bir blog gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

İş önceliklerimizi, mevcut çalışan sayımızı ve açık iş ilanlarımızı değerlendirdikten sonra, bu makro ortamın gerektirdiği sürece işe alımları durdurma kararı aldık. Uzatılan işe alım duraklaması, güvenlik ve uyumluluk için belirlediğimiz yüksek standartları karşılamak veya diğer kritik görev çalışmalarını desteklemek için gerekli olan iş rolleri dışındaki alanları içerecek.

coinbase ongorulebilir gelecek icin ise alimlari duraklatti 2

Son olarak Coinbase’in yanı sıra, Robinhood, Uber ve Meta yaşanan son ekonomik durumlar sonrasında işçi çıkartmaya başlamıştı. Bir başka kripto para borsası olan Gemini’nin de yüzde 10 oranında işçi çıkarımı yapacağı açıklanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala