bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,765.08 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,314.54 6.42%
bnb
BNB (BNB) $ 601.37 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 142.84 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521764 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473511 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149311 3.07%

Binance CEO’su Changpeng Zhao, CFTC’nin İddialarına Yanıt Verdi

binance ceosu changpeng zhao cftcnin iddialarina yanit verdi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve şirketin CEO’su Changpeng Zhao, ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından dava edilmişti. CFTC, Binance hakkında bazı önemli iddialarda bulunurken, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao bu iddialara yanıt verdi.

Changpeng Zhao, CFTC İddialarına Cevap Verdi

Konu hakkında Binance blog sayfası üzerinden açıklama yapan Changpeng Zhao (CZ), “Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) ile iki yıldan fazla bir süredir iş birliği içinde çalışmamıza rağmen, CFTC beklenmedik ve hayal kırıklığı oluşturan bir sivil şikâyette bulundu.” dedi.

binance ceosu changpeng zhao cftcnin iddialarina yanit verdi 2

CZ açıklamasının devamında, “Yapılan ilk incelemede, şikâyetin gerçeklerin eksik bir şekilde anlatıldığı görülüyor. Bununla birlikte şikâyette iddia edilen konuların çoğunun nitelendirilmesine de katılmıyoruz. Tam yanıtları zaman içinde verebilecek olsak dahi bazı önemli noktaları ele almak istiyorum.” ifadesini kullandı.

CFTC’nin Changpeng Zhao için şirket üzerinde pek çok hesabının olduğu iddialarına da yanıt veren CZ, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Şahsen, Binance’te iki hesabım var: biri Binance Card için, diğeri kripto varlıklarım için. Sahip olduğum kripto paraları Binance.com’da saklıyorum. Ayrıca kişisel harcamalarımı ya da kart için ödeme yapmak için zaman zaman kripto para birimlerini dönüştürmem gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala