bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,933.86 2.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.64 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 595.21 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 145.97 0.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50652 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446872 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146529 2.79%

CFTC’ye Göre Binance, Önemli Belgeleri Yok Etti

cftcye gore binance onemli belgeleri yok etti

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ve şirketin CEO’su Changpeng Zhao’ya Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) dava açtı. CFTC’nin Binance ve Changpeng Zhao’ya yönelik suçlamaları da netleşmeye başladı.

Binance Bazı Müşterilerine Arka Planda Çeşitli Emirler Verdi

Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC), bir federal mahkemede, Binance ve CZ olarak bilinen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’nun şirketi dünyanın en büyük kripto para borsası haline getirirken çeşitli ABD türev kurallarını çiğnediğini dile getirdi. Düzenleyici kurum iddiasında, Binance’in ajansa yıllar önce kaydolması gerektiğini ve bu sebeple CFTC’nin kurallarını ihlal etmeye devam ettiğini ifade etti.

cftcye gore binance onemli belgeleri yok etti 2

Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) İcra Bölümünün Baş Hukuk Müşaviri Gretchen Lowe, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Sanıkların kendi e-postaları ve sohbetleri pek çok şeyi gösteriyor. Bu noktada Binance’in uyumluluk çabalarının bir düzmece olduğunu ve şirketin defalarca kanunlara uymak yerine kar etmeyi seçtiğini görüyoruz.

Son olarak kurum, Binance’in bazı faaliyetleri için üst düzey ABD’li müşterilerinin konumlarını gizlemek adına VPN bağlantılarını kullanmak talimatı verdiğini de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala