bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,804.56 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.54 0.76%
bnb
BNB (BNB) $ 590.74 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 0.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514427 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454107 2.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147575 1.31%

Binance, Belçikalı kullanıcılara hizmet için farklı birimini kullanıyor

binance belcikali kullanicilara hizmet icin farkli birimini kullaniyor

Kripto para borsası devi Binance, Belçika’daki operasyonlarını sürdürebilmek için Polonya şubesine yönlendirme yapıyor. Bu stratejik hamle, şirketin Avrupa’daki yasal uyumunu ve hizmet sürekliliğini sağlama amacı taşıyor.

Binance Polonya’nın Kullanım Şartları ve Hizmetleri Öne Çıkıyor

Kripto para borsası lideri Binance, Belçika‘daki kullanıcılara destek olabilmek için Polonya şubesini ön plana çıkarıyor.

Belçika’dan platforma erişim sağlamak isteyen kullanıcılar, Binance Polonya’nın belirlediği Kullanım Şartları’nı onaylamalı ve Polonya yasalarına uygun olarak kimlik belgelerini tekrar sunmalıdır.

Binance‘in yakın zamanda yaptığı blog paylaşımında, “Bu adım sayesinde Binance, hukuki sorumluluklarını yerine getirmeyi ve Belçikalı müşterilere kesintisiz hizmet sağlamayı taahhüt ediyor,” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca şirket, “Binance Polonya’nın Polonya’da kayıtlı bir dijital varlık servis sağlayıcı olarak kripto para alım satımı ve depolama hizmetlerini sunma yeteneğine sahip olduğunu” belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala