bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,759.08 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.91 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 589.85 1.33%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528979 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455168 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161565 2.35%

Algorand Vakfı’nın Yeni CEO’su Eski JPMorgan Yöneticisi Oldu

Algorand Vakfinin Yeni CEOsu Eski JPMorgan Yöneticisi Oldu

Kripto dünyası, önemli sektör liderlerinden transferler yapmaya devam ediyor. Hatırlarsanız kısa bir süre önce Youtube Gaming’in Başkanı Ryan Wyatt, Polygon’a CEO olmuştu. Son olarak eski JPMorgan Yöneticisi Sean Lee‘de Algorand Vakfı’nın CEO’su olarak kariyerine devam ediyor.

jpmorgan-defiin-buyume-potansiyeline-inaniyor

Eski JPMorgan Yöneticisi, Algorand Vakfı’nın Yeni CEO’su

Eski JPMorgan Yöneticisi Sean Lee‘nin Algorand için oldukça stratejik bir transfer olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki Lee, JPMorgan’da Yönetici Direktör olarak görev yaptı ve Linkedin profiline göre Avrupa, Afrika, Rusya ve Orta Asya’da çok taraflı kurum ilişkilerini yürüttü. Ayrıca Nasdaq‘ta da tecrübesi olan Lee, burada borsanın microcap şirketleri için listelenen ticaret platformu olan BBX’in gelişimini denetledi.

Yeni Algorand CEO‘su konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Hem küresel hedeflerimizi hızlandırarak hem de DeFi ekosistemine olan bağlılığımızı ikiye katlayarak , hem bir bütün olarak Algorand ekosistemi hem de desteklediği son kullanıcılar için muazzam bir değer sunacağımızı biliyorum.”

Son olarak CEO Sean Lee’nin, diğer kariyer fırsatlarını keşfetmek için vakıftan ayrıldığını söylediğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala