bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,073.63 2.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,029.41 2.16%
bnb
BNB (BNB) $ 550.12 1.55%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 0.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497893 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451571 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149718 4.40%

YouTube Gaming Başkanı, Polygon’a CEO Olarak Katılacak

youtube gaming baskani polygona ceo olarak katilacak

Kripto dünyasındaki transfer haberleri hızla devam ediyor. Son olarak YouTube Gaming’in Yöneticisi Ryan Wyatt, Blockchain şirketi Polygon Studios‘a katılmak için YouTube’daki görevinden ayrılıyor. Ryan Wyatt, Polygon‘da CEO olarak kariyerine devam edecek.

YouTube’un Blockchain ve NFT‘lere olan son dönemdeki ilgisine rağmen Wyatt, yeni bir girişimin zamanının geldiğini söylüyor. Wyatt, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Oyunculara bir ses vermek ve oyuncuların ihtiyaçlarını her gün temsil etmek için YouTube’a neredeyse sekiz yıl önce geldim. Şimdi ise Polygon Studios’taki rolümde, yatırım, pazarlama ve geliştirici desteği yoluyla geliştirici ekosistemini büyütmeye ve Web2 ile Web3 arasındaki boşluğu kapatmaya odaklanacağım. Oyun, Eğlence, Moda, Haber, Spor ve daha pek çok alanda Polygon Studios organizasyonuna liderlik edeceğim.” 

youtube gaming baskani polygona ceo olarak katilacak 1

YouTube Gaming Başkanı, Polygon’da CEO Oluyor

YouTube Gaming Yöneticisi Ryan Wyatt, görevi süresince ünlü “Call of Duty” yayıncısı Dr. Disrespect, E-Spor organizasyonu 100 Thieves’ Nadeshot, CouRage ve Valkyrae gibi YouTube Oyun içerik oluşturucularının saygısını kazanmayı başardı.

Wyatt, YouTube Gaming’in canlı yayın girişimlerine öncülük ederek TimTheTatman, Ludwig ve Dr. Lupo gibi büyük içerik oluşturucularla özel anlaşmalar yapmış ve platformun oyun alanındaki elini güçlendiren kilit isimlerden olmuştu.

Şimdi ise Wyatt, kendisi Web 3.0 alanına getirecek şekilde konumlandırmış durumda.

Ancak Wyatt, bazı kitleler tarafından bu transferi sebebiyle eleştirildi. Öyle ki birçok oyuncu, NFT’leri ve Blockchain ağlarını, enerji kullanımını ve çevresel etkilerini öne sürerek kınadı. Oyun topluluğundaki bazı kişiler ise oyun bilgisayarları için grafik kartları alamamalarından dolayı kripto para madencilerini suçluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala