bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Ubisoft Oyun İçi NFT’ler Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

ubisoft oyun ici nftler uzerinde calismaya devam ediyor

NFT’lerin artan popülaritesi sonrası Ubisoft’un da NFT dünyasına katıldığını ve oyun içi NFT’leri oyunları ile entegre etmek için Blockchain ağı Tezos ile ortaklık kurduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bu anlaşma sonrası Ubisoft oyun içi NFT’leri uygulayan ilk oyun devi olarak kayıtlara geçmiş ancak oyuncular bundan pek memnun olmamışlardı. Ancak oyun devi, kolay kolay NFT’lerden vazgeçeceğe benzemiyor.

Öyle ki Aleph.im ile yeni bir ittifak duyurusunun yanı sıra Ubisoft, video oyunu NFT’lerini oyuncular için “Büyük bir değişiklik” olarak nitelendirdi.

ubisoft oyun ici nftler uzerinde calismaya devam ediyor 1

Ubisoft NFT Uygulamalarına Devam Edecek

NFT koleksiyonlar bu ayın başlarında çevrimiçi nişancı Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’te ilk kez piyasaya sürüldüğünde, birçok hayran sınırlı sayıdaki dijital öğeleri anlamsız veya alaycı bir trend takibi olarak nitelendirdi. Bir diğer kısım ise, Ethereum’a enerji açısından verimli bir alternatif olarak kabul edilen Tezos’u kullanmasına rağmen, Ubisoft’un planının çevreye zarar vereceğini öne sürdü.

Bu olumsuz geri bilgirimlere rağmen Ubisoft, Quartz platformunda “Digits” olarak adlandırılan NFT varlıkları için merkeziyetsiz depolama sağlamak için Aleph.im ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala